De leukste reizen voor de beste deals!



Privacy Policy

Privacy
Omdat jij je vertrouwen in ons stelt, zien wij het als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. We doen er alles aan het registreer-, bied-, win- en betaalproces voor jou zo duidelijk en veilig mogelijk te maken. Hieronder kun je teruglezen welke gegevens van jou verzameld worden wanneer je onze website gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en waar wij deze gegevens voor gebruiken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Reizendeals. Door gebruik te maken van onze website geef je aan dit privacybeleid te accepteren. Reizendeals respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld en verwerken deze in overstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Minderjarigen
Reizendeals verzoekt ouder(s) en/of voogd(en) toezicht te houden op het gebruik van internet door minderjarigen (jonger dan 18 jaar). Wij verzoeken minderjarigen om geen persoonsgegevens te verstrekken. Minderjarigen mogen alleen samen met hun ouder(s) of voogd(en) van deze website gebruikmaken. De ouder(s) of voogd moet dan eerst toestemming geven voor het verstrekken van de persoonsgegevens van de minderjarige.

 

Ons gebruik van verzamelde gegevens:

Gebruik van onze diensten
Wanneer jij je aanmeldt op onze website vragen wij je om jouw persoonsgegevens te verstrekken. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens om de reserveringen van de deals zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Reizendeals. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Gewonnen deal
Heb je een deal gewonnen? Dan zal Reizendeals jouw persoonlijke gegevens alleen met externe partijen delen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw deal. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van deze gegevens te respecteren. Wij verkopen je gegevens niet aan derden voor commerciële doeleinden.

Betalen
Heb je een deal gewonnen? Dan betaal je deze altijd in een beveiligde betaalomgeving en worden je gegevens alleen gebruikt om de betaling aan de gewonnen deal te koppelen. Wij werken samen met betalingspartner Mollie B.V. Ben je per ongeluk vergeten te betalen? Dan sturen wij per e-mail een betalingsherinnering of bellen je op om je te helpen herinneren.

Communicatie
Wanneer je per e-mail contact met ons opneemt worden deze e-mailberichten bewaard. Wanneer je telefonisch contact met ons opneemt dan maken wij in ons systeem hier een aantekening van, zodat wij op een later tijdstip weten waar dit gesprek over ging. Telefoongesprekken kunnen worden opgenomen, wanneer dit gebeurd gebruiken wij deze voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Opnames worden 2 weken bewaard en daarna verwijderd.

Doeleinden
Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij wij van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
Jouw persoonlijke gegevens worden alleen met externe partijen gedeeld die betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw deal. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt of doorverkocht. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers te allen tijde de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt. Hierbij maken wij te allen tijde gebruik van SSL-verbinding. 

Aanpassen/uitschrijven van de nieuwsbrief.
Op basis van de gegevens die je met ons deelt, laten we je gepersonaliseerde aanbiedingen zien op onze website of nieuwsbrief. Wanneer je inlogt op jouw account kun je onder kopje “Bewerk mijn gegevens” de nieuwsbrief aan- of uitvinken. Hierbij maken wij te allen tijde gebruik van een beveiligde SSL-verbinding.

Aanpassen/uitschrijven persoonsgegevens
Als je jouw gegevens aan wilt passen kun je dit doen wanneer je inlogt op jouw account. Onder het kopje “Bewerk mijn gegevens” kun je je gegevens wijzigen of aanpassen. Als je jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen. Zie hiervoor de onderstaande contactgegevens. Binnen 4 weken na ontvangst van jouw verzoek laten wij je weten of wij aan jouw verzoek kunnen voldoen.

Cookies
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die een website op jouw computer, telefoon of tablet achterlaat. Reizendeals gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken. Op deze manier kunnen wij jou, op basis van je interesses, advertenties tonen. Je kunt cookies verwijderen of weigeren via de webbrowser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of wij aan dit privacybeleid voldoen. Bij gebruik van de website zal de aangepaste privacy policy van toepassing zijn. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je een e-mail sturen naar info@reizendeals.nl.

Reizendeals
Louis Couperusplein 2
2514HP Den Haag
Telefoonummer.: 0900-1491
E-mail: info@reizendeals.nl

Heb je andere vragen over bovenstaande Privacy Policy? Stuur ze naar info@reizendeals.nl en de klantenservice probeert deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Ben je ontevreden over de dienstverlening door Reizendeals en kom je er met de klantenservice niet uit? Dan is het mogelijk om je klacht in te dienen bij de Europese geschillencommissie via http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 10 oktober 2017